GreenLight website 2016

Online productie

GreenLight is een online productiebureau dat voor de technische doorvoering en aansluitend onderhoud van websites. Wij ontwikkelen daarbij ook webshops en portals. Daarbij hebben wij veel ervaring met complexe API-koppelingen aan sociale netwerken, Google maps, ticketing systemen en CRM's. 

Open Source

GreenLight is gespecialiseerd in PHP en open source software. Wij werken vooral in Wordpress. We leveren daarbij ook bijdrages in de vorm van kleine plugins en fixes. Waar de standaard plugin functionaliteit stopt, programmeren wij verder.

Wij hebben daarnaast ook een eigen open source systeem, Avenue, ontwikkeld dat zich goed leent voor het efficient leveren van maatwerk. 

“Via Both ENDS werk ik al heel lang met Greenlight Solutions en ik zou niet anders meer willen. Onlangs hebben ze (naar onze grote tevredenheid) een hele nieuwe website voor Both ENDS gebouwd, en in dat proces hebben mijn collega en ik weer gemerkt hoe fijn de samenwerking is.  Geen vraag of verzoek is te gek. Eric en Marco gaan altijd overal geduldig en serieus mee om, denken mee en wegen alle mogelijkheden goed af.  Ze beheersen de kunst om ingewikkelde technische zaken zo uit te leggen dat (zelfs) een leek als ik ze prima begrijpt. Daarnaast leveren ze heel goed werk, zijn ze accuraat en doen ze altijd op tijd wat ze beloven - of méér.”

Both ENDS

- Masja Helmer, Both ENDS -

https://www.bothends.org

“Wij zijn al jaren erg gelukkig met de raad en daad die Greenlight ons biedt. Niet voor niets hebben we onze tweede website ook weer door hen laten bouwen. Wat ik met name heel plezierig vind is dat ze  heel benaderbaar en prettig in de omgang zijn en altijd bereid om praktisch met je mee te denken. Behalve dat ze heel deskundig zijn kunnen ze ook heel goed de vertaalslag maken tussen de techniek en "normale mensentaal". Het maakt niet uit welke wensen  of problemen je hebt op websitegebied, ze snappen gewoon wat bedoelt en gaan er direct mee aan de slag.”

Ombudsman Metropool

- Sylvia Lont, Ombudsman Metropool - 

https://www.ombudsmanmetropool.nl

“Greenlight is al jaren onze betrouwbare IT partij. We hebben ooit een uitstapje naar een andere partij gemaakt en zijn toch weer bij Greenlight teruggekomen vanwege de prettige samenwerking en heldere communicatie en afstemming. Eric en Marco denken altijd met ons mee, komen met slimme technische oplossingen en ze nemen de verantwoordelijkheid voor wat ze doen. Zo helpen ze ons dag in dag uit met het verbeteren van de website en het abonnementensysteem waar ook onze lezers en partners heel blij mee zijn!”

OneWorld

- Emma Lok, stichting OneWorld - 

https://www.oneworld.nl

Bro & Co
GreenLight is in 2002 opgericht door Eric Vervoort en Marco Vervoort. 

GreenLight heeft gewerkt aan campagnes voor toonaangevende communicatie bureau's als BrandNewTelly, BSUR, DraftFCB, IDTV en de stichting SpinAwards.
De afgelopen jaren werken we steeds meer in de non-profit sector en ook voor wetenschappelijke instituaten zoals CWI en ILLC.
Hieronder vind je enkele van onze projecten.

Iankovitch

In opdracht van 210KG verzorgde GreenLight de technische uitvoering van de Iankovitch kliniek voor exclusieve tandheelkunde, met een royale keuze in exclusieve behandelingen waaronder facings en orthondontie.

CanHav

Het simpele idee achter Canhav

Geld is een fantastische uitvinding. Toen ruilen te ingewikkeld werd, maakte geld het weer makkelijk. Want dankzij geld kun jij nu met iedereen zaken doen. Geld maakt economisch verkeer mogelijk dat op basis van directe ruil niet zou kunnen plaats vinden.

Maar geld heeft een grote beperking: je kunt het pas uitgeven nadat je het verdient hebt. Zolang jij je product of dienst niet hebt verkocht kun je de economische waarde ervan niet aanwenden. Ruilen biedt hier uitkomst: als er sprake is van een 1-op-1-match, dan is ruilen een stuk directer en aantrekkelijker dan een transactie met geld.

Internet maakt het vinden van een 1-op-1-match makkelijker dan ooit. Daarmee groeit het potentieel van ouderwets ruilen. And that’s where we come in. Canhav wil het vinden van een barter deal makkelijk maken. Moeten we dan maar ophouden met geld? Nee, absoluut niet (laten we wel wezen: geld is te gek). Maar geld en barter kunnen juist ook goed samen gaan. Soms is geld het juiste middel, soms is barter een slimme keuze. En het belangrijkste is: door geld en barter naast elkaar te gebruiken is er meer economisch verkeer mogelijk.

Greenlight Solutions is mede-initiatiefnemer en verzorgt de technische uitvoering voor dit sociale platform voor zakelijk ruilen.

Gemeentelijke Ombudsman

De gemeentelijke ombudsman doet onderzoek naar het handelen van diensten en personen waar de gemeente verantwoordelijk voor is.

GreenLight verzorgde het interactieontwerp, het design en de technische uitvoering van deze website.

MBB Ontwikkeling

Boaty

Huur je eigen boot in Amsterdam en maak met vrienden, familie of collega's je eigen ontdekkingstocht! Bepaal helemaal zelf waar je heen vaart of kies een leuke gratis route van Boaty Bootverhuur uit. Heerlijk ontspannen en met een hapje en een drankje aan boord genieten van Amsterdam op zijn mooist: vanaf het water. De boten varen op groene stroom, zonder lawaai en uitlaatgassen. Bovendien zijn ze onzinkbaar en zijn er gratis zwemvesten voor groot en klein. De verhuurlocatie ligt aan Jozef Israelskade bij hotel Okura, midden tussen het centrum en de Amstel.

Greenlight heeft de site ontwikkeld.Bijzonder aan de site is het reserveringssysteem, waarmee alle internetgebruikers met een credit card een bootje kunnen reserveren.

Both Ends website

Discussieren Kun Je Leren

De Stichting Discussiëren Kun Je Leren wil graag dat veel meer kinderen bekend raken met het discussiëren en heeft daarom een lesprogramma ontwikkeld. Dit programma stimuleert niet alleen de ontwikkeling van communicatieve vaardigheden en de mondelinge taalvaardigheid van leerlingen, het vergroot tevens de maatschappelijke betrokkenheid

Technisch: deze site bevat meerdere ingangen voor verschillende leeftijdsgroepen. Zo is de content aangepast om ook voor 8-12 toegankelijk te zijn. Daarnaast is er de mogelijkheid voor discussie.