Portfolio

Spinawards

De SpinAwards zijn de Nederlandse jaarprijzen voor creativiteit in interactieve communicatie.  Het inzenden van campagnes en de communicatie hebben een centrale rol op de site en deze bevat daarom ook veelzijdige functionaliteiten.

Inzending van cases
Gebruikers kunnen cases aandragen om mee te dingen naar een award. Deze cases kunnen tot de sluitingsdatum gemuteerd, toegevoegd of verwijderd worden. Aanpassingen in de beschrijving van de case wordt middels auto-opslag opgeslagen. Bij definitieve inzending worden de inzendingen via een betaalmodule uiteindelijk ingezonden.

Netwerk
De SpinAwards dient ook als netwerk voor vele gebruikers. Hiervoor is een social network gedeelte opgezet waarbij gebruikers een profiel kunnen opstellen met koppelingen naar o.a. Hyves, YouTube, Flickr, Facebook en LinkedIn. Daarnaast is het mogelijk om je netwerk via de site op te bouwen door andere gebruikers toe te voegen aan je persoonlijke profiel.
Verder kan de gebruiker zijn/haar werk tonen aan anderen door één of meerdere portfolios aan te maken. Hierbij kan per project getoond worden wat de gebruiker allemaal heeft gedaan in het verleden.
tagsPlatform, Portal, Social Media
spinawards_01
spinawards_02
spinawards_03