GreenLight website 2016

Avenue CMS

GreenLight heeft ontwikkelcapaciteit voor het ontwerpen van nieuwe state-of-the art browserbased applicaties. De basis hiervoor wordt gelegd met de ontwikkeling van het Avenue framework. Met Avenue ontwikkelt GreenLight software voor innovatieve beheersystemen van verschillende toepassingen. Om sites te beheren wordt Avenue CMS gebruikt, maar GreenLight ontwikkelt ook voor o.a. CRM, Projectmanagement systemen (Avenue PMDB), reserveringssystemen, Application Server Providers (Avenue ASP) en facturatiesystemen. GreenLight programmeert in PHP en ontwikkelt applicaties in Flash.

Download de beheerdershandleiding:
Handleiding_beheerders_Avenue5_v2.019

Avenue CMS

5Avenue_5_3

Avenue CMS is het efficiënte Content Management Systeem (CMS) dat GreenLight Solutions  ontwikkeld heeft. Avenue stelt gebruikers in staat om middels een WYSIWYG (What You See Is What You Get)-editor de structuur van hun website te beheren en de inhoud van hun website gemakkelijk te plaatsen en te bewerken. Tekst en plaatjes op pagina's kunnen makkelijk en intuïtief aangepast worden. Het systeem werkt zonder licentie- of abonnementskosten. Avenue heeft een flexibele opbouw waardoor het geheel volgens de specifieke wensen van de klant is aan te passen. Veel bedrijven laten interactieve campagnes lopen via ons CMS. Vaak doen wij dit in nauwe samenwerking met toonaangevende communicatie bureau's als BrandNewTelly, BSUR en DraftFCB. Ook andere grote bedrijven en organisaties hebben hun portals aan Greenlight toevertrouwd. Bijvoorbeeld IDTV en de stichting SpinAwards

Naast de gewone Avenue versie zijn er drie varianten van Avenue voor elk een specifiek doel: de ontwikkeling van online spellen, het opzetten van een extranet en voor eenvoudige sites met een standaard layout.

Avenue Games

GreenLight Solutions Games Division ontwikkelt online games met behulp van de Avenue-games module. Voorbeelden van door ons ontwikkelde games zijn: Versla de BanaanMaggi

Avenue Interact

Avenue Interact is een door GreenLight ontwikkelde extranet-applicatie. Verschillende bedrijven, personen of overheden kunnen via deze applicatie op één plaats hun documenten verzamelen, hun kennis delen, hun agenda's coördineren en hun adressenbestand delen. Interact biedt de mogelijkheid om in een afgeschermde omgeving samen te werken. Een mooi voorbeeld van een GreenLight extranet zit achter Veiligheidshuis Almere, maar het extranetgedeelte is niet publiek toegankelijk. Er is op aanvraag een demo-site beschikbaar van Avenue Interact.

Scenario

Scenario is een CMS, speciaal voor kleinere bedrijven en voor particulieren die binnen hun budget hun site willen laten ontwikkelen. Zie bijvoorbeeld mentalskillsconmare Het is beschikbaar met een content-servicepakket waarmee ook het vullen van de website door GreenLight wordt verzorgd. De opdrachtgever kan zonder content-servicepakket er ook voor kiezen om zelf de content (tekst, afbeeldingen, video's etc) te plaatsen. In Scenario kun je namelijk eenvoudig content toevoegen. En niet alleen de content, ook de stijl en lay-out van de site kan in Scenario gekozen worden. Bovendien biedt Scenario een makkelijk format om producten overzichtelijk online te presenteren op de website.

GreenLight-Nieuwsbriefapplicatie

Voor bedrijven en organisaties die mailingen of nieuwsbrieven versturen is de GreenLight nieuwsbriefapplicatie ontwikkeld. http://www.greenlight-nieuwsbrief.nl

Vacature software

Avenue heeft voor banensites een module om een online vacaturebank op te zetten. De vacaturebank software kan als onderdeel van uw website in Avenue CMS beheerd worden, kan gebruikt worden om een banensite mee op te zetten of kan als een losse applicatie gekoppeld worden aan uw website voor de vacatures in uw bedrijf. Met Avenue kan een koppeling gemaakt worden met betalingssystemen zoals iDeal of Paypal zodat kosten voor het plaatsen van een vacature in rekening gebracht kunnen worden. Organisaties kunnen zelf vacatures plaatsen op uw banensite. De module maakt facturen aan in PDF, die u zelf verstuurt of de module automatisch per e-mail verstuurt. De module bevat uitgebreide mogelijkheid om profielen van kandidaten op te zetten. Voor het inzien van CV's kan ook per CV een bedrag in rekening worden gebracht.

Innovatie

GreenLight is gespecialiseerd in de ontwikkeling van 'on the edge' nieuwe concepten, waarvan geen voorbeelden bestaan. Neem voor overleg contact op via telefoonnummer 020-6827071.