Portfolio

Bootverhuur Amsterdam

Bij Boaty Bootverhuur in Amsterdam kun je een bootje huren en zelf varen over de Amsterdamse grachten. Een heerlijk ontspannen activiteit om met een klein groepie vrienden of met je partner of familie te ondernemen. Het is heel makkelijk om de fluisterboten van Boaty zelf te varen. Daarvoor heb je geen vaarbewijs of ervaring nodig.

Voordat je gaat varen, krijg je altijd een persoonlijke instructie. Daarin komt alles aan de orde wat je moet weten om een mooie, relaxte en veilige vaartocht te kunnen maken. Je krijgt zitjes, zwemvesten en een duidelijke waterkaart met mooie routes mee. Vanaf de ligplaats in de Pijp kun je in een dagdeel een prachtige route dwars door de binnenstad varen. Boaty is de goedkoopste bootverhuur van Amsterdam. Je kunt hier al een bootje huren vanaf 79 voor drie uur varen, met maximaal zes personen aan boord. Op Google en Tripadvisor scoort Boaty gemiddeld 4,7 sterren; een echte aanrader dus als je wat leuks wilt doen in Amsterdam!

Greenlight werkt al sinds de oprichting in 2008 voor Boaty. In de loop der jaren is de drietalige website diverse keren grondig vernieuwd en uitgebreid. Bijzonder is het op maat gemaakte online reserveringssysteem. Hierin kan Boaty zelf zijn vloot en zijn gastenbestand beheren En bezoekers kunnen hiermee te allen tijde de beschikbaarheid van boten bekijken en een boot en tijdsslot van hun voorkeur boeken. En uiteraard ook meteen betalen met alle mogelijke betaalmiddelen.

Bootverhuur Amsterdam